ОУ "Христо Ботев" - гр. Етрополе

ОУ "Христо Ботев" - гр. Етрополе

Начало
ВЕСТНИК
Полезни връзки
Търсене
ЧАТ
Учители
Проекти
Административни услуги за родители
Прием
Отчет за изпълнението на бюджета на училището
Училищна документация
COVID-19
Унически съвети
ИСТОРИЯ
Създаване
Бивши директори
УЧИЛИЩЕТО
Начало
Училищен автобус
- - - - - - - - - - - -
Нашият патрон
- - - - - - - - - - - -
Училищно настоятелство
- - - - - - - - - - - -
Директор
- - - - - - - - - - - -
Зам.директор
- - - - - - - - - - - -
Педагогически съветник
- - - - - - - - - - - -
Учил.администрация
-----------------------
Учители
* * * * * * * * * * * * *
ДНЕВНИК
Дневник
Обществен съвет
Училищни проекти
 


За нашето зелено утре Когато големите решат да подадат ръка на младото поколение се получава една приказка. Тя започва в началото на април 2022 г. като част от инициативата "Нашето зелено утре", в рамките на Благотворителна програма "Българските добродетели" на Група ГЕОТЕХМИН.Дружествата от  тази група осигуриха и доставиха на училища-партньори на инициативата фиданки и храстовидни растения, които бяха засадени в училищните дворове. И нашето училище излъчи свой екип от любители на природата. Учениците садиха дръвчетата в двора с видим ентусиазъм. "Отговорността започва оттук насетне, защото засаждането на дръвче е само началото на дейността. От това как се отнасяме към него и какви грижи полагаме, зависи по-нататъшното му израстване", каза Мариета Христова, класен ръководител на седмокласниците, които бяха най-многобройната група участници в инициативата. Тя е задължаваща и затова, че в началото на следващата учебна година ще започне конкурс. Всяко училище ще излъчи екип, който ще покаже със снимков материал как са допринесли за облагородяване на околната среда.  "Уроците в класната стая сега прилагаме на практика и ще се радваме да има резултат", добави преподавателят Мариана Дончева. Учениците бяха единодушни, че са въодушевени и упражненият физически труд е бил приятно удоволствие за тях.
 
 
 
 
 
 
 


 Вие сте тук Начало
 
Награди от олимпиади Кингс
Честито на Марин Ботев, ученик от ОУ "Христо Ботев" - град Етрополе, за постижението - сребърен и бронзов медал от Олимпиадата КИНГС. Това е голям успех и признание за неговите усилия и талант. Такива успехи заслужават поздравления!
 
 
146 години от освобождението на Етрополе

На 24.11.2023 година в двора на църквата "Свети Георги", беше отбелязана 146-годишнината от освобождението на град Етрополе. Това е важно събитие от историята, свързано с борбата за освобождение на България от османско владичество. 

Ученици от ОУ "Христо Ботев" - гр. Етрополе представиха литературно-музикална програма и впечатлиха присъстващите граждани и официални гости на събитието.

 
146 години от освобождението на Етрополе
По случай 146 години от освобождението на Етрополе от османско владичество РК "Традиция" изнесе урок по родолюбие и показа униформи и оръжие от този период.
 
"Мисия будител 2023"
Днес, в Областна администрация на Софийска област, се състоя тържествено награждаване на отличени ученици  в Конкурса за рисунка и есе "Мисия Будител 2023". Награден в категория есе беше ученикът от ОУ "Христо Ботев" град Етрополе - Марин Ботев.
 
"Живота няма резервни части"
"Живота няма резервни части" - под това мото инсп. охранителна полиция Георги Георгиев, инсп. ДПС Миглена Сиракова и секретар на МКБППМН Лазар Василев изнесоха беседа и прожектираха филм, относно правилата за движение и рисковете за непълнолетните участници.
 
Ден на четенето
Днес, 17.11.2023 г., учениците от ОУ "Христо Ботев" -  гр. Етрополе, с активното съдействие на г-жа Димитринка Петкова и г-жа Валя Шопова,  отбелязаха  международният ден на четенето. 

 
Ден без тютюнев дим 16 октомври
Международният ден без тютюнев дим беше отбелязан в ОУ "Христо Ботев" -  гр. Етрополе. Г-жа Димитринка Петкова и г-ца Габриела Михайлова представиха вредата от тютюнопушенето с лекция и видеоклипове по темата. Учениците проявиха интерес, даваха примери и отговаряха на въпроси по темата.


 
"На учителя с любов" 2023
Във връзка с международния ден на учителя, Клуб на миньора и минното дело - гр.  Етрополе организира конкурс за есе и рисунка на тема "На учителя с любов" . От ОУ " Христо Ботев" участие взеха ученици от 5 и 6 клас. На специална церемония участниците бяха отличени и наградени.  Всички участвали получиха грамоти, много подаръци и удовлетворение от участието си.

 
Златна есен - Етрополе 2023

За поредна година  учениците от ОУ "Христо Ботев" взеха участие в националния туристически събор "Златна есен - Етрополе 2023". Организатор на събитието е Община Етрополе и Клуб по туризъм, град Етрополе. Участваха два отбора разпределени в две възрастови групи - 1 - 4 клас и 5 -7 клас. Класирането беше както отборно, така и индивидуално. Децата спечелиха много грамоти, медали и изпълниха деня си с емоции, смях и забавление.

 
Почистване

Днес 21.09.2023 година, учениците от ОУ ,,Христо Ботев" - гр. Етрополе се включиха в инициатива за почистване на общината. Те почистиха района на парка и двора на училището. Благодарим им за трудолюбието и желанието да живеят в един по-чист и приветлив град!

 
Нова учебна година 23/24

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник. Отбелязахме го с песни и стихове. Тържеството започна в 9:30 часа с издигане на училищното знаме и Химна на Република България. Официални гости на празника бяха: кметът на град Етрополе - г-н Димитър Димитров, г-н Марин Маринов - депутат, г-н Лъчезар Лазаров - общински съветник, г-н Ивайло Георгиев - председател на Клуб "СПОРТ И ЗДРАВЕ" - ЕТРОПОЛЕ,  инспектор Детска педагогическа стая Миглена Сиракова и др. По случай откриването на учебната година приветствие към всички присъстващи ученици, учители и родители отправиха официалните гости и г-н Иван Иванов – директор на ОУ "Христо Ботев"- гр. Етрополе. По традиция първи прага на училището прекрачиха първокласниците, които с трепет и вълнение започват своето пътешествие в света на науките.

Image Image

Image

Image Image

Image Image

Image Image


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 13 - 24 of 215
 
нагоре
 
 
ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО
Написано от децата 2006/2007
- - - - - - - - - - - -
ВИДЕО
ВИДЕО
Договор
1A-клас завършване -1част
Представяне
1A-клас завършване -2част
Администрация
 
 

Powered by ОУ " ХРИСТО БОТЕВ "