ОУ "Христо Ботев" - гр. Етрополе

ОУ "Христо Ботев" - гр. Етрополе

Начало
ВЕСТНИК
Полезни връзки
Търсене
ЧАТ
Учители
Проекти
Административни услуги за родители
Прием
Отчет за изпълнението на бюджета на училището
Училищна документация
COVID-19
Унически съвети
ИСТОРИЯ
Създаване
Бивши директори
УЧИЛИЩЕТО
Начало
Училищен автобус
- - - - - - - - - - - -
Нашият патрон
- - - - - - - - - - - -
Училищно настоятелство
- - - - - - - - - - - -
Директор
- - - - - - - - - - - -
Зам.директор
- - - - - - - - - - - -
Педагогически съветник
- - - - - - - - - - - -
Учил.администрация
-----------------------
Учители
* * * * * * * * * * * * *
ДНЕВНИК
Дневник
Обществен съвет
Училищни проекти
 


ДОВИЖДАНЕ,ЛЮБИМО УЧИЛИЩЕ! На 17.06.2014г. в ОУ „Христо Ботев” , гр. Етрополе се състоя тържеството по случай края на учебната година. Директорът Иван Иванов приветства присъстващите и връчи грамоти на учениците, които са работили усърдно и са постигнали отлични резултати в учебната и в извънучилищната дейност.Учениците от 7 и 8 клас се сбогуваха с любимото училище и получиха своите свидетелства и дипломи. Осмокласничката Преслава Пушкарова произнесе вълнуващо слово за преживяното през годините, за предстоящата раздяла и за предизвикателствата на утрешния ден. За прекрасното настроение на  гостите се погрижиха момичетата от студио „Звездица”.
 
 


 Вие сте тук Начало
 
Заедно в изкуствата и спорта
Уважаеми ученици, ОУ ,,Христо Ботев" - гр. Етрополе ще кандидатства по НП ,,Заедно в изкуствата и спорта" за формиране на отбори по волейбол и групи по музика/изобразително изкуство. Желаещите да се включат да заявят желанието си пред ръководителите - г-жа М. Христова и М. Дончева. 
 
Честит 24-ти май!
Учениците от ОУ ,,Христо Ботев" - гр. Етрополе взеха участие в тържествата по случай 24-ти май, празник на българската азбука, просвета и култура. 

Image Image
Image Image
Image Image
ImageImage
 
Олимпиада Кингс
Ученикът от ОУ ,,Христо Ботев" - гр. Етрополе Марин Ботев  участва в Кралската лига на Олимпиада Кинг и спечели бронзов медал по математика и златен медал по български език. Пожелаваме му още много успехи в бъдеще! 

ImageImage
Image Image
Image
 
Пролетно почистване
Учениците от ОУ ,,Христо Ботев" - гр. Етрополе се включиха в инициативата за пролетно почистване на община Етрополе. Те почистиха района на парка, Братската могила, Бялата река и района на училището. Благодарим им за трудолюбието и желанието да живеят в един по-чист свят!

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
ImageImage
Image

 
Олимпийски ден на спорта
Днес, 18.02.2023 г. в Спортна зала "Чавдар" гр. Етрополе се отбеляза Олимпийският ден на спорта. ОУ "Христо Ботев" се представи с два отбора, под прякото ръководство на учителя по физическо възпитание и спорт - Мариета Христова. Изиграха се подвижни и щафетни игри. Всички училища получиха награда - купа за участие.

Image Image
Image Image
Image
 
150 години от обесването на Васил Левски
Днес учениците от ОУ "Христо Ботев" - гр.Етрополе посетиха малкия салон на НЧ „Т. Пеев-1871“. Там те се запознаха с житието и битието на Апостола на свободата - Васил Левски, идеолог и организатор на българската национална революция. В залата бяха изложени различни старинни предмети свързани с борбата на нашия народ за освобождение. След края на презентацията част от учениците ни, под ръководството на г-н Марин Кубетски отдадоха почит на Апостола пред неговата паметна плоча.

ImageImage
Image Image
Image Image

 
Ученически игри
Днес, 10.02.2023 г. се проведоха общинските ученически игри по футбол. Отборът ни се класира на второ място.

Image Image
Image Image
 
Зимен празник
Днес, 06.02.2023 г. заедно с Клуб "Спорт и здраве"- Етрополе организирахме зимен празник с ученици от 3 и 4 клас. Учениците направиха снежен човек, забавляваха се и получиха награди.

ImageImage
ImageImage
Image Image
 
Заповед за грипна ваканция
Заповед за грипна ваканция от 23.01.2023 год. до 27.01.2023 год. 
 
6-ти януари
Днес чествахме 175 години от рождението на Христо Ботев ! Паметната датата бе отбелязана с кратка програма и полагане на цветя пред паметната плоча на един от най-великите български поети и революционери. За нас този ден е двоен празник и ние с гордост носим името "ботевци" !


ImageImage.
ImageImage
Image
ImageImage
ImageImage
Image

 
Дарение
Благодарим на г-н Марин Маринов, народен представител в 48-мото Народно събрание, за направеното дарение от детски книжки. 

Image
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 25 - 36 of 215
 
нагоре
 
 
ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО
Написано от децата 2006/2007
- - - - - - - - - - - -
ВИДЕО
ВИДЕО
Договор
1A-клас завършване -1част
Представяне
1A-клас завършване -2част
Администрация
 
 

Powered by ОУ " ХРИСТО БОТЕВ "