ОУ "Христо Ботев"

ОУ "Христо Ботев"

Начало
ВЕСТНИК
Полезни връзки
Търсене
ЧАТ
Учители
Проекти
Административни услуги за родители
Прием
Отчет за изпълнението на бюджета на училището
Училищна документация
ИСТОРИЯ
Създаване
Бивши директори
УЧИЛИЩЕТО
Начало
Училищен автобус
- - - - - - - - - - - -
Нашият патрон
- - - - - - - - - - - -
Училищно настоятелство
- - - - - - - - - - - -
Директор
- - - - - - - - - - - -
Зам.директор
- - - - - - - - - - - -
Педагогически съветник
- - - - - - - - - - - -
Учил.администрация
-----------------------
Учители
* * * * * * * * * * * * *
ДНЕВНИК
Дневник
Обществен съвет
Училищни проекти
 


Празник на ОУ "Христо Ботев" На 13.06. ОУ „Христо Ботев” - гр.Етрополе отбеляза 135-та годишнина от гибелта на своя патрон с две неща:• В 9:00 часа преди обяд беше открит барелеф на Христо Ботев пред централната сграда. Поставянето му е по препоръка на кмета инж. Богомил Георгиев, който го откри с „асистенството” на двамата бивши директори на училището Васил Стипцов и Славчо Иванов. На тържеството бяха още д-р Цено Глогов, председател на Общинския съвет, Росица Христова - заместник-кмет, инж. Тихомир Иванов – секретар на общината, Росица Иванова – главен инспектор ПКВ, ръководители на звена в Общинска администрация, първият и вторият директори на ОУ „Христо Ботев” Васил Стипцов и Славчо Иванов, директори на училища от общината, учители и ученици от училището.С изнасяне на училищното знаме започна тържеството. Кратка, но много съдържателна програма изнесоха група ученици от училището по стихове на поета.След приветственото слово на директора Иван Иванов, кметът също се обърна към ръководството, учителите, учениците и всички работници в училището с топли думи по повод събитието. След това покани Васил Стипцов и Славчо Иванов за откриване на барелефа.• В 18.00ч.в големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” имаше концерт, подготвен и изпълнен от ученици на училището.Програмата започна с рецитал.Следваха пиеси, сценки , танци.Ученичката Милка Страхилова Стойчева беше наградена с грамота и подарък за постигнати отлични резултати във всички области.На празника присъства г-н Христо Андреев- Началник на РИО- София обл.             

 Вие сте тук Начало Начало
 
Начало
СЪОБЩЕНИE
СЪОБЩЕНИE
Ръководството на ОУ”Христо Ботев”- гр. Етрополе съобщава на всички родители:

Часовете за консултации на преподавателите ще се провеждат при следният график.....

Read more...
 
19 НОЕМВРИ-МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮНОПУШЕНЕ

      Учениците от I - III клас след като се запознаха с вредата от пасивното пушене изработиха картички - пожелания "Мамо, татко, не пушете, здравето ни запазете" и  цигари с послание "Време е да спреш, печелиш - здраве, красота, пари."
   С учениците от VII  - VIII клас се проведе дискусия на тема:"Отказването от тютюнопушене е едно изпитание до което е по - добре да не се стига".
 На учениците се раздадоха здравно образователни материали.

ImageImage

Image    Image

 
ИЗЛОЖБА В ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ

На 23 ноември в една от залите на Историческия музей бе открита изложба. Ученици от I, II и VIII клас посетиха Историческия музей, за да усетят героизма на руси и българи, съхранен в експозицията. С богатата колекция от снимки, огнестрелно и хладно оръжие, униформи от Руско - турската освободителна война - четническа, руска, опълченска, медицинска, турска, както и лични вещи на етрополци - опълченци, децата се докоснаха до духа на героичната епоха.

ImageImage
Image
 
ЗАПАЛВАНЕ СВЕТЛИНИТЕ НА ОБЩИНСКАТА ЕЛХА

   На 04.12.2015 г. на Централния площад се състоя тържество по повод запалване светлините на коледната елха. За настроението на малки и големи се погрижиха учениците от ОУ " Христо Ботев ", които представиха празнична програма от коледни и новогодишни песнички и стихчета. Пред елхата малките ученички, облечени като снежинки, изпълниха танц и напомниха, че бялата приказка, наречена Зима, вече чука на вратата.
   Росица Христова - заместник - кмет на Община Етрополе пожела на всички жители на общината здрава, мирна и щастлива Нова 2016 г. 
   Празничният концерт,който беше подготвен от Ботевци с голямо желание, ни зареди с весело настроение за предстоящите празници.


Image Image

Image Image
 
НАЦИОНАЛНА СЕДМИЦА НА ЧЕТЕНЕТО

   На 7 декември,2015 г. в ОУ " Христо Ботев " - Етрополе бе открита Националната седмица на четенето. Тя ще продължи до 12 декември.
   В първия ден бе проведена анкета с учениците от 3 - 8 клас на тема " Чета защото...", а при 1 и 2 клас гостуваха любими приказни герои. Учениците от 2 клас представиха изработени свои книжки с детски приказки. 
   Във фоайето на училището е оформен " Кът на книгата ", където учениците могат да се докоснат до свои любими произведения и автори.

          Image              Image

ImageImage

ImageImage

ImageImage
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 9 of 130
 
нагоре
 
 
ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО
Написано от децата 2006/2007
- - - - - - - - - - - -
ВИДЕО
ВИДЕО
Договор
1A-клас завършване -1част
Представяне
1A-клас завършване -2част
Администрация
 
 

Powered by ОУ " ХРИСТО БОТЕВ "